Chaja Proost
SINGER | WRITER
BIO
 
HOME_NL.html
HOMEHOME_NL.html
NEWS_NL.html
CONTACT_NL.html
GALLERY_NL.html
MUSIC_NL.html
GIGS_NL.html
VIDEO_NL.html
NEWSNEWS_NL.html
BIO
MUSIC
MUSIC_NL.html
VIDEOVIDEO_NL.html
GALLERYGALLERY_NL.html
GIGSGIGS_NL.html
CONTACTCONTACT_NL.html

www.chajaproost.com © 2013 • Chaja Proost

Chaja Proost (Amsterdam, 16 december 1989) houdt van zingen, schrijven, muziek, dansen, acteren, lezen, mode, schilderen, cultfilms, live-muziek, in de zon liggen, seriekijkdag, groene thee, gymmen, gezond eten, dromen en slechte humor.
Van jongs af aan volgt zij al lessen en cursussen op het gebied van muziek, dans en theater. Zij is breed geschoold in het bespelen van de piano, alt- & tenorsaxofoon (Esmée Olthuis), in het dansen van ballet, jazz- en tapdance (Marijke de Braal) en in het spelen van Theater en Kleinkunst (Landelijke Vooropleiding Theaterscholen in Amsterdam 2007-2008). In 2009 en 2010 volgde Chaja lessen aan de DJAM-opleiding in de richting Zang Jazz en Lichte Muziek. Recentelijk is zij aangenomen voor de Bachelor studie Jazz Zang op het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2007 is ze werkzaam bij het internationaal bekende muziekrestaurant Pasta e Basta, waar ze ook de Public Relations voor doet.
Door haar brede scholing in muziek heeft Chaja een groot en divers zangrepertoire; hiermee is zij wekelijks te horen bij evenementen en feesten door heel het land. Verder is haar prachtige zang te horen in de reclames van National Geographic Channel.  Daarnaast heeft zij veel ervaring met het zingen op bruiloften en beschikt zij over eigen professionele apparatuur. Veelzijdigheid is haar niet onbekend, ze treedt op in verschillende formaties; een duo met pianist en/of gitaar, een meidentrio of solo met orkestbanden/tapes, en heeft een muziekrepertoire wat bestaat uit Pop, Jazz, Blues, Soul, Easy Listening, Disco, Dance, Rock ‘n Roll, R’n B en zelfs Opera. Wilt u Live Muziek met een unieke sound op uw evenement? Klik dan snel op CONTACT!CONTACT_NL.htmlshapeimage_22_link_0
DOWNLOAD MIJN CVBIO_NL_files/Curriculum%20Vitae%20Chaja%20Proost.pdf